Vanaf woensdag opgelet bij Dorkwerd: het gemaal naast de sluis spuit een geweldige hoeveelheid water het Reitdiep op voor het Groninger achterland

Hunze Instructie Competitie en roeiersmarkt

Op zondag 22 oktober 2017 om 14:00 uur organiseert de Instructiecommissie de tweede editie van de Hunze Instructie Competitie (HIC). De HIC is een gezellige, informele Hunzerace in onze haven voor nieuwe en ervaren roeiers van verschillende roeiniveaus. Het is voor beginnende (wedstrijd)roeiers een ideale gelegenheid om eens kennis te maken met wedstrijdroeien en voor iedereen om andere leden van de vereniging te leren kennen.

Inschrijving voor de HIC is op individuele basis via instructie@hunze.nl, de teams worden ter plekke samengesteld met nieuwe en ervaren roeiers, waarmee je boord-aan-boord in een afvalrace wedstrijden door de haven roeit in een C-4. Voor de winnaars is er uiteraard ‘blik’ zoals dat bij een echte wedstrijd hoort. Dus twijfel niet en schrijf je zo snel mogelijk, maar uiterlijk zondag 15 oktober in voor de HIC!
Aansluitend op de HIC is er een borrel met roeiersmarkt. Hoewel deze roeiersmarkt vooral gericht is op de deelnemers van de beginnerscursussen, zijn andere leden die (aansluiting bij) een ploeg zoeken natuurlijk ook van harte welkom.