Zaterdag 25/8 Swim Callenge. Dus vaarverbod van 16.30 -19.30 uur. Na 19.00 is vertrek richting Gyas mogelijk na overleg met wedstrijdleiding.

Competitieborrel + roeiersmarkt

Competitieborrel +ploegenmarkt

Deze vrijdag organiseert de competitiecommissie weer de competitieborrel met roeiersmarkt voor alle leden. Dit is traditiegetrouw de aftrap voor het nieuwe roeiseizoen. Op deze borrel geeft de competitiecommissie informatie over de wedstrijden van het komend seizoen en de aankomende activiteiten die zij organiseert. Tijdens de competitieborrel vindt ook weer een roeiersmarkt plaats. Daar kunnen ploegen geformeerd worden en ploegen kunnen aanvulling vinden met een een roeier die nog een ploeg zoekt. Of het zoeken van stuurtjes of een coach. De roeiersmarkt is voor alle roeiers, ook voor mensen die meer recreatief roeien. Bovenal is het ook een leuke borrel met hapjes en een gewillige tap.
De competitiecommissie richt zich op ploegen die wedstrijden roeien. De commissie wil echter de kloof tussen wedstrijdroeien en recreatief roeien verkleinen en ziet graag dat er meer mensen wedstrijden gaan doen. Sommige wedstrijden zijn in Groningen en omstreken en zijn zeer geschikt voor de gemiddelde roeier van De Hunze. Tijdens de borrel wordt ook de Hunzebokaal aangekondigd die juist bedoeld is als aanmoediging voor ploegen om een wedstrijd te gaan starten.
Hopelijk tot ziens op 7 september!