Gyas-Hunzerace

Gyas-Hunzerace

Ben je een beginnende roeier en lijkt het je leuk om eens een wedstrijd te varen? Dan is de Gyas-Hunzerace op 29 februari 2019 iets voor jou!
Het is een wedstrijd van ongeveer 2,5 kilometer door de Groningse grachten. De Gyas-Hunzerace wordt uitsluitend gevaren in gestuurde nummers. Voor sommige nummers geldt dat je zowel op zaterdag (2,5 kilometer) als op zondag (sprint van 400 meter) roeit. Welke nummers dit zijn, vind je in de reglementen op de site van de Gyas-Hunzerace.

Inschrijven voor 31 januari 2020

Inschrijven voor 31 januari 2020. Geef bij je inschrijving je voorkeursheat aan. Dit doe je onder ‘Veld’ op het inschrijfformulier. In het tijdschema en het blokkenschema op de Gyas-Hunze site staat aangegeven welke nummers in welke heats geroeid worden en hoe laat de verschillende heats beginnen.
Let op: voor de Gyas-Hunzerace is het verplicht dat alle roeiers, inclusief de stuur, een wedstrijdcontract hebben. Heeft één van de roeiers of de stuur nog geen wedstrijdcontract, vergeet dan niet zijn/haar voornaam en achternaam te noteren op het inschrijfformulier.
Als je meedoet aan het Gyas-Hunzecoachingsproject hoef je je niet apart in te schrijven voor de race. Dat regelt de Competitiecommissie dan.