In vier dagen vier Friese steden

Vier dagen roeien langs vier Friese steden

In vier dagen langs vier Friese steden roeien, dat kan van 15 t/m 18 juli. In de zomervakantie wordt Friesland verkend vanaf Elfstedenwateren zoals de Blikfaart, de Finkumer Faart, de Arumerfaart, de Franekerfaart en stukjes Van Harinxmakanaal. Onderweg tijd voor bezoek aan de fonteinen, de terpen, bier van Grutte Pier enz.
Circa dertig tot veertig kilometer per dag roeien. Alleen voor ervaren toerroeiers. Maximaal tien deelnemers: acht roeiers en twee personen afwisselend in de walploegauto.  WA-verzekering verplicht. In ieder geval meenemen: slaapzak, kussensloop en waterschoenen.
Kosten voor overnachting in trekkershut of tent en boothuur: 770 euro. Bijkomende gezamenlijke kosten zijn voor vervoer van bagage en eten; de totale kosten worden hoofdelijk omgeslagen met definitieve afrekening achteraf.
Aanmelden is nog mogelijk op de inschrijflijst in de toerklapper op de grote tafel van de sociëteit. Ontvangstdatum van de aanbetaling van honderd euro is bindend voor de volgorde van aanmelding.  IBAN: NL19ASNB0707195616 op naam van T.E. Bouma, Groningen.
Informatie bij de organisatoren: Tjitske , Ank en Gerda.