KikaKoningsdag Hunze

KikaKoningsdag Hunze 27 april

Een groep Hunzeleden is hard bezig met de organisatie van KikaRow op De Hunze. Zodat het feest is als de Kika-estafetteboot bij ons aanmeert. Het zou erg leuk zijn als we op die feestelijke middag ook een mooie cheque kunnen overhandigen namens de hele vereniging. Daarom organiseren we in de weken ervoor enkele sponsoractiviteiten. We hopen dat alle Hunzeleden daar enthousiast van worden en meedoen, zodat we samen iets heel moois neer kunnen zetten! Dat begint al op KikaKoningsdag.

  1. Kraampje met producten van Hunzeleden. De Praediniussingel is een van de drukst bezochte straten in Groningen met Koningsdag en daar willen we gebruik van maken met een KiKaKraam. Het plan is om hier van alles en nog wat te verkopen. De hele opbrengst wordt in de KikaRow-pot gestopt. Dus heb jij nog een prachtig servies waar je van af wilt, kun je ontzettend lekkere taarten bakken, ben je goed in schilderen en/of ben je een enthousiaste verkoper die een paar uurtjes achter de kraam wil staan? Aanmelden kan (voor alle leeftijden) via senioren@hunze.nl.
  2. Ergometerclinics. Naast de kraam willen we ook graag een echte roei-activiteit aanbieden aan het koningsdagpubliek. Daarom zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om een of meer korte ergometerlessen te verzorgen tijdens Koningsdag. Het zou mooi zijn als we ieder halfuur een les van een minuut of tien aan kunnen bieden! En ook hier geldt: de opbrengst gaat volledig naar KikaRow. Aanmelden via senioren@hunze.nl.