Midzomeravondtoertocht Zuidlaardermeer

Er wordt ‘s middags verzameld om 15.30 uur bij De Hunze, daar maken de deelnemers de boten gereed en via het Winschoterdiep en Drentse Diep gaat de tocht naar het Zuidlaardermeer om vervolgens stuurboordwal houdend naar het haventje van Noordlaren te roeien. Verwachte aankomsttijd is rond 18.00 uur .

In eetcafé De Lanteern wordt gegeten Рzie voor menu: www.delanteern.nl- en vervolgens gaat het om 20.00 uur weer in de boten. Om ongeveer 22.00 uur kan de vloot dan weer bij De Hunze zijn.De totale afstand is circa 33 kilometer;  enige conditie, stuur- en toertocht-ervaring is gewenst aangezien er een stuk over het Zuidlaardermeer geroeid wordt. Bij twijfel graag even contact opnemen met Guido Hellendoorn of Ank Brouwer (tot 8 juni).De tocht is gratis, de maaltijd bij De Lanteern is voor eigen rekening .
Inschrijven tot 10 juni 2017 via de inschrijflijst op het prikbord, onder vermelding van je naam, e-mailadres en het telefoonnummer waarop je te bereiken bent. De inschrijflijst hangt 31 mei a.s. op het prikbord.