Toertocht Enumatil

De eerste toertocht van het seizoen! De tocht gaat naar Enumatil via de Westerhavensluis en langs het Hoendiep, Hoogkerk, Vierverlaten en de Poffert. Bij het theehuis “tante Til “ in Enumatil wordt aangelegd om te kunnen eten en drinken. Een tocht van 25 kilometer heen en terug, echt een aanrader voor beginnende roeiers met kleine S. Ervaren roeiers zijn ook van harte welkom!
De start is om 9.00 uur aangekleed op het vlot. Bij de indeling van de boten wordt rekening gehouden met ervaren en minder ervaren roeiers. Het doel van de tocht is ook om meer mensen te leren kennen, daarom wordt de hele groep “gemengd. “. Na de bootindeling door de sluis. Onderweg is er een pauze aan een steiger of in de berm.
De lunch is om 12.00 uur bij tante Til en om 15.30 uur gaan de boten weer door de sluis. Om 16.00 uur terugkomst bij het botenhuis.
Ieder zorgt voor eigen koffie en thee voor onderweg en eventueel lunchpakket en zonodig regenkleding. Op het prikbord in de hal bij De Hunze hangt een lijst om je op te geven voor 18 april a.s.. Er kunnen maximaal twintig mensen mee. Geef je dus snel op! Informatie over de tocht is te krijgen bij Emmy van der Werff of Betty Goedewagen.