Vanaf woensdag opgelet bij Dorkwerd: het gemaal naast de sluis spuit een geweldige hoeveelheid water het Reitdiep op voor het Groninger achterland

Vrijdagmiddagborrel met roeiersmarkt en botendoop

Als roeivereniging willen we natuurlijk niet zomaar stilletjes het nieuwe seizoen inrollen. We willen deze nieuwe start vieren met de leden. Kom daarom op vrijdag 1 september naar de feestelijke competitieborrel inclusief botendoop van een spiksplinternieuwe C4! Let op: Omdat deze borrel met doop is, start de borrel om 17.30 uur!
De borrel wordt georganiseerd door de Competitiecommissie. Kom met zoveel mogelijk van je ploeggenoten of andere roeimaten naar De Hunze om samen het nieuwe seizoen in te luiden. De Hunze zorgt dat de bar open is en dat iedereen op het terras kan genieten van een heerlijk drankje. Naast lekkere hapjes zal er ook soep klaar staan. En er wordt een splinternieuwe C4 gedoopt. Een beter begin van het seizoen kun je je niet wensen, dus wees erbij!
Naast dat tijdens de competitieborrel het nieuwe seizoen ingeluid wordt, maakt de Competitiecommissie van deze gelegenheid gebruik om te inventariseren welke ploegen nog op zoek zijn naar roeier, stuurtjes en/of coaches.
Naar de competitieborrel komen is dus niet alleen erg gezellig, maar het is ook nuttig als je nog op zoek bent naar versterking voor je ploeg (in de boot en/of vanaf de kant). Ook als je zelf graag wat meer stuur- of coachervaring wilt opdoen bij een ploeg, is de competitieborrel de juiste plek om dit kenbaar te maken. Kortom: kom dus vooral naar de competitieborrel!