Let op! Voorwaardelijk vaarverbod Julianabrug in de periode tussen maandag 16 mei en zaterdag 4 juni. In die periode geldt: maandag tot en met vrijdag:  doorvaart uitsluitend mogelijk tussen 17:00 en zonsondergang. zaterdag en zondag: doorvaart vrij (zie nader: Werkzaamheden Muntingbrug en Julianabrug: gevolgen voor onderdoorvaart bruggen – KGR De Hunze)

Lid worden

Lid worden

Ben je op zoek naar een buitensport? Vind je plezier en gezelligheid (ook) belangrijk bij het sporten? Dat komt goed uit! Je kunt bij ons (nagenoeg) het hele jaar roeien en plezier en gezelligheid staan bij De Hunze hoog in het vaandel. Op deze pagina lees je hoe je lid wordt. Je bent van harte welkom!

Become a member of De Hunze
Word-lid-van-De-Hunze-eng.pdf
Werden Sie Mitglied bei De Hunze
Word-lid-van-De-Hunze-de.pdf

Geen roeiervaring?

De Hunze leert je graag roeien. Er zijn verschillende cursussen. Als cursist kun je kennis maken met de roeisport en De Hunze, waarna je beslist of je lid wordt. Je hoeft het inschrijfformulier op deze pagina dus pas in te vullen als je hebt besloten dat je lid wilt worden. Meer informatie over de cursussen vind je op onderstaande pagina’s

tot 18 jaar:
https://www.hunze.nl/roeien/jeugd-junioren-18-jaar/introductiecursussen/

vanaf 18 jaar:
https://www.hunze.nl/roeien/volwassenen-vanaf-18-jaar/introductiecursussen/

Hunzecursus afgerond?

Heb je tijdens de cursus ervaren dat roeien echt een sport voor jou is? Word dan lid! Het “Inschrijfformulier lidmaatschap” vul je in nádat je de cursus hebt afgerond.

Zij-instromers met roeiervaring

Heb je al bij een andere roeivereniging leren roeien of ben je eerder lid geweest? Dan nodigen we je graag uit voor een (hernieuwd) introductiegesprek. Meer informatie vind je op de pagina Elders roeien geleerd.  Vul het formulier op die pagina in, dan nemen we contact met je op. Tijdens het introductiegesprek beantwoorden we eventuele vragen en we laten je ons gebouw en onze vloot zien. Na dat gesprek weet je wat we kunnen bieden en horen we graag of je (weer) lid wordt. Daarna vul je het “Inschrijfformulier lidmaatschap” in.

Kosten

Informatie over de kosten kun je vinden in de download “Contributiegebouw”:

Contributiegebouw K.G.R. De Hunze
2022-02-20-Contributiegebouw-2022.pdf

Tegemoetkoming in de kosten

Voor volwassenen is er het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Onze vereniging is daar bekend als sportaanbieder. Dat fonds kan onder voorwaarden een bijdrage doen. Op de website van het fonds staat een overzicht van de intermediairs en een uitleg van de werkwijze: https://www.volwassenenfonds.nl/deelnemers/groningen Via een intermediair kun je eventueel een aanvraag voor een bijdrage uit het fonds doen. Ook kun je daar terecht voor meer informatie over het fonds.

Voor jongeren kunnen de Stichting Leergeld en/ of het Jeugdfonds Sport & Cultuur Groningen mogelijk bijdragen in de kosten.

Opzegging lidmaatschap

Het verenigingsjaar is gelijk aan het kalenderjaar. Hoofdregel is dat een lidmaatschap alleen jaarlijks per 31 december stopgezet kan worden. Je opzegging van het lidmaatschap moet vóór 1 december door de secretaris zijn ontvangen. Op die manier houden we onze begroting sluitend. Voor opzegging volstaat een e-mail aan de secretaris met de mededeling dat je wilt opzeggen.

Inschrijfformulier lidmaatschap

Door op onderstaande knop te klikken wordt je doorgeleid naar het inschrijfformulier voor het lidmaatschap. Nadat je het lidmaatschapsformulier hebt verzonden, ontvang je automatisch een bevestiging. Die wordt gezonden aan het opgegeven e-mailadres.

Inschrijfformulier lidmaatschap