Doe ook mee: vervolg ketencoaching vanaf 8 mei

Doe ook mee: vervolg ketencoaching vanaf 8 mei

Nu de lente weer lekker gestaag vordert, is het tijd om een vervolg aan Ketencoaching te geven.

Is het je niet meer helemaal duidelijk wat Ketencoaching inhoudt? Als deelnemer aan het Ketencoachproject krijgt je zowel een coach toegewezen als een of twee roeiers die je zelf zult gaan coachen. Het project is nadrukkelijk bedoeld voor roeiers van alle niveaus;  voor zowel zeer ervaren roeiers als beginnende roeiers. De Ketencoaching vindt deze keer plaats in de periode van 8 mei tot 30 juni 2021. Frequentie, duur en invulling van de trainingen is vrij te bepalen door de deelnemers. Als richtlijn hanteren we eenmaal per twee weken gezamenlijke coaching van anderhalf uur vanaf een fiets. Uiteraard kan je bij degene die je coacht ook terecht met vragen over hoe je zelf de coaching van de jou toegewezen roeiers het beste aan kunt pakken.

Voor zeer ervaren roeiers: er zullen weinig roeiers op de Hunze rondlopen die beter roeien dan jij. Toch hopen we dat je meedoet! Je zult worden gekoppeld aan een ongeveer even ervaren roeier, zodat jullie elkaar kunnen coachen. Daarnaast wordt je als coach gekoppeld aan iemand die veel van jou kan leren. Voor beginnende roeiers: omdat je zelf nog maar pas hebt leren roeien is het nog lastig om anderen te coachen. Toch hopen we dat je meedoet! Je wordt gekoppeld aan iemand die jou gaat coachen. Daarnaast word je gekoppeld aan een andere beginnende roeier. Overleg met zijn/haar coach of je mee kunt fietsen om zo te leren wat je vanaf de kant kunt zien aan de roeibeweging en welke tips nuttig zijn om te geven.

Voor deze nieuwe periode kun je je opgeven tot en met 1 mei via dit inschrijfformulier.

Op uiterlijk 6 mei hoor je van de competitiecommissie aan wie je gekoppeld bent. Voor vragen kan je terecht bij Mariken of Renze.