Update: 19 februari lustrumpubquiz!

Update: 19 februari lustrumpubquiz!

Op 19 februari 2021 is het precies 135 jaar geleden dat acht Groninger heren een roeivereeniging begonnen. Hun clubje van acht (met één boot – de Voorwaarts) is door de jaren heen gegroeid, gemixt, verhuisd, afgebrand en nog eens verhuisd. Er zonken een paar vlotten, én een paar boten, en er werden hier en daar wedstrijden gewonnen: op het Verbindingskanaal en de Amstel en op buitenlands water tijdens grote kampioenschappen.

Dat alles gaan we vieren.

In deze minder-dan-perfecte tijd zoekt iedereen naar ouderwetse gezelligheid. En wat is er nou gezelliger dan een (online) pubquiz? Een avond vol goedbedoelde rivaliteit, borrelnootjes en strikvragen. Met daarbovenop een aftrap van het lustrumjaar met een korte (echt: héél korte) speech van de voorzitter en een vooruitblik op de lustrumfestiviteiten. Dit allemaal knus thuis, en toch verbonden.

Het eerste waar je aan denkt bij een pubquiz is natuurlijk -> proviand. Daar is vanzelfsprekend aan gedacht. Voor iedereen die wil, staat van tevoren een pakketje met iets lekkers (en onmisbare pubquiz-items) klaar op de Hunze. De samenstelling is voor jong & oud en je hoeft niet aan de pubquiz deel te nemen om er een op te halen.

Belangrijk: leden die om gezondheidsredenen de deur niet uit kunnen, of mensen die door werk en/of avondklok niet in de gelegenheid zijn hun pakketje op te halen, kunnen het thuisbezorgd krijgen. Verzinnen we iets op.

Je hoeft de lustrumpubquiz natuurlijk niet in je eentje te spelen. Aanmelden kan als team, maar ook individueel – dan word je door de organisatie ingedeeld. Tijdens de quiz kun je met je team overleggen via WhatsApp (of een communicatiemiddel naar keuze). Er is de hele avond een razendsnelle helpdesk beschikbaar voor ondersteuning bij verbindingsproblemen (“Je staat nog op mute!”) en ander digitaal ongerief.

Wat moet je doen?
Je kunt je aanmelden per e-mail, de links daarvoor zijn eerder toegestuurd.

Updates:
1. Aanmelden is mogelijk tot en met 12 februari. Dat geldt zowel voor de pakketjes als voor de pubquiz.
2. Er is géén maximumaantal deelnemers per groep (de bovengrens wordt bepaald door wat de teams zelf praktisch vinden).