Aanmelden voor Gyas-Hunzerace 2018

Aanmelden voor Gyas-Hunzerace 2018

De Gyas-Hunzerace is geschikt voor ervaren roeiers, maar ook voor de beginnende roeier. Heb je nog geen/niet zoveel wedstrijdervaring? Dan is de Gyas-Hunzerace een mooie gelegenheid voor jou en je ploeg om eens uit te testen hoe het is om een wedstrijd te roeien. Bovendien is de Gyas-Hunzerace de eerste en verplichte wedstrijd die je moet roeien om mee te kunnen doen met de Freshman’s bokaal, dus geef je vooral op via het inschrijfformulier op de Hunze-site.
Voor sommige nummers geldt dat je zowel op zaterdag (2,5 kilometer) als op zondag (sprint van 400 meter) roeit. Welke nummers dit zijn, vind je in de reglementen op de site van de Gyas-Hunzerace.
BELANGRIJK: vergeet niet om bij je inschrijving je voorkeursheat aan te geven. Dit doe je in het veld ‘Opmerkingen’ van het inschrijfformulier. In het tijdschema en het blokkenschema op de Gyas-Hunze site staat aangegeven welke nummers in welke heats verroeid worden en hoe laat de verschillende heats beginnen.
Let op: voor de Gyas-Hunzerace is het verplicht dat alle roeiers, inclusief stuur een wedstrijdcontract hebben. Heeft één van de roeiers of de stuur nog geen wedstrijdcontract, vergeet dan niet zijn/haar voornaam en achternaam te noteren in het inschrijfformulier.
Wil je meedoen? Schrijf je voor 4 februari 2018 in via het aanmeldformulier op deze pagina.