Coaching project 1, 2, viertjes wedstrijd

Coaching project 1, 2, viertjes wedstrijd

Net als vorig jaar wordt er dit jaar weer een 1, 2, viertjes wedstrijd georganiseerd. Ditmaal op zondag 10 oktober 2021. Wederom op het Noord Willemskanaal: 250 meter sprinten en aansluitend na het rondmaken een afstand van 1000 meter richting De Hunze. Je kunt deelnemen in de skiff, twee of vier.
Zou je graag in een skiff of met je ploeg voor deze wedstrijd gecoacht willen worden? Of wil je wel eens proberen om te coachen? Geef je dan nu op.
Vanaf zaterdag 4 september begint het 1, 2, viertjes coaching project. In dit project koppelen wij roeiers en ploegen aan een coach of andersom. Je zoekt samen enkele trainingsmomenten en traint naar de wedstrijd op zondag 10 oktober toe. Vanuit de competitiecommissie kunnen wij ook helpen met een trainingsschema, zodat je optimaal aan de start ligt. Aanmelden voor het coaching project kan tot zaterdag 28 augustus via competitie@hunze.nl. Vermeld hierbij in welk boottype je graag wilt deelnemen als roeier of wat je eventuele voorkeur heeft om te coachen.