Cursussen roeien op stromend water

Cursussen roeien op stromend water

Bij sommige toertochten en marathons in binnen- en buitenland is het gewenst en soms verplicht om aantoonbare ervaring te hebben of een cursus roeien op stromend water gedaan te hebben. Deelname aan zo’n cursus geeft je dus de mogelijkheid om ook aan dergelijke tochten, zoals Rotterdam Rond of Rijn-IJssel-marathon, mee te doen. Dit  zijn in 2019 de cursusopties:

Deventer/IJssel
Dit jaar organiseren we bij voldoende belangstelling een cursus stromend water bij Daventria in Deventer. Dit is eerder een keer gedaan op één dag (theorie en praktijk) en een tijdje later optioneel een langere tocht op de IJssel. Kosten hiervoor zijn nog niet bekend. Wie hiervoor belangstelling heeft, graag zo snel mogelijk dat melden bij Betty Goedewaagen.

Rotterdam/Maas
Betty Goedewaagen gaat zelf eerst de cursus stromend water volgen bij Nautilus op de Maas. Daar zijn echter nog zo weinig plaatsen beschikbaar dat we dat verder niet via De Hunze organiseren. Maar, als er mensen zijn die wel meewillen (drie zondagen in april cursus in Rotterdam, 125 euro inschrijfgeld: zelf te betalen!) kunnen, als ze snel zijn nog meedoen. Meer informatie is hieronder te downloaden. Neem hiervoor snel contact met op met Betty Goedewaagen, voor de gezelligheid en verdeling van de reiskosten.

Cursus bij Nautilus
8e-CRSW-flyer_Nautilus.pdf