Hunze Een-twee-viertjes wedstrijd en project

Een-twee-viertjes wedstrijd 11 oktober

Nu de coronamaatregelen verder zijn versoepeld en we weer in meerpersoonsboten kunnen roeien, is het ook tijd om weer in de boot te stappen! Daarom organiseert de Competitiecommissie op 11 oktober een uitgebreide Een-tweetjes wedstrijd voor kleine ongestuurde nummers (skiff, 2-, 2x en C2x), maar ook voor gestuurde C4x.
De wedstrijd wordt gevaren over anderhalve kilometer op het rechte stuk van het Noord-Willemskanaal. Om iedereen gelijke kansen te geven wordt gewerkt met correctiefactoren voor onder andere geslacht, leeftijd en boottype, zodat het een eerlijke wedstrijd wordt. Zet daarom 11 oktober vast in je agenda! Verdere informatie over de wedstrijd en aanmelden volgt.

Project coaching

Zou je graag in een skiff, twee of met je ploeg voor deze wedstrijd gecoacht willen worden? Of wil je wel eens proberen om te coachen? Geef je dan nu op! Vanaf 12 september begint het Een-twee-viertjes project. In dit project koppelen wij ploegen met een coach. Je zoekt samen drie trainingsmomenten en traint naar de wedstrijd toe. Vanuit de competitiecommissie kunnen wij helpen met een trainingsschema die je kan volgen, zodat je optimaal aan de start ligt. Aanmelden kan tot 6 september via competitie@hunze.nl. Vermeld hierbij in welk boottype je wilt roeien en/of coachen. Let op dat je voor de C4x zelf een stuur zoekt