Za. 29/2 vaarverbod vanwege de Gyas-Hunze-race. Zo. 1/3 vaarverbod op het Verbindingskanaal.

Hunze Instructie Competitie 2017 (HIC)

Hunze Instructie Competitie 2017 (HIC)

Op zondagmiddag 22 oktober om 14.00 uur organiseert de Instructiecommissie de tweede editie van de Hunze Instructie Competitie (HIC).
De HIC is een gezellige, informele Hunzerace in onze haven voor nieuwe en ervaren roeiers van verschillende roeiniveaus. Het is voor beginnende roeiers een ideale gelegenheid om eens kennis te maken met wedstrijdroeien en voor iedereen om andere leden van de vereniging te leren kennen.
Inschrijving voor de HIC is op individuele basis via instructie@hunze.nl. De teams worden ter plekke samengesteld met nieuwe en ervaren roeiers, waarmee je boord-aan-boord in een afvalrace wedstrijden door de haven roeit in een C4. Voor de winnaars is er uiteraard ‘blik’ zoals dat bij een echte wedstrijd hoort. Dus twijfel niet en schrijf je zo snel mogelijk in voor de HIC!”

Roeiersmarkt
Na afloop van de HIC volgt een roeiersmarkt. Iedereen die nog geen ploeg gevonden heeft om mee verder te roeien helpen we op deze dag om alsnog een ploegje te vormen. Ook leden die dit jaar niet deelgenomen hebben aan een beginnerscursus zijn natuurlijk van harte welkom!
Iedereen is welkom vanaf 14:00 om met de HIC mee te doen of de roeiers vanaf het terras aan te moedigen onder het genot van een hapje en drankje.