Hunze trial zaterdag 27 maart

Hunze trial zaterdag 27 maart. Geef je op voor 22 maart.

Nu de winter ten einde loopt en de lente in zicht is, is het een mooi moment om weer eens hard te roeien op het Noord Willemskanaal. Daarom organiseert de competitiecommissie op zaterdag 27 maart a.s. weer een trial. Deelname staat open voor alle boten waarin geroeid mag worden. Er kan gekozen worden tussen deelname over de afstanden van 1.000 meter of 3.000 meter tussen de Meerwegbrug en de Van Ketwich Verschuurbrug richting De Hunze.

De verwachting is dat er gestart wordt in de blokken 3a en 4a (starttijden 12:30 uur en 15:00 uur). In verband met mogelijk dubbel boot gebruik, wordt de indeling enkele dagen voor 27 maart bekend gemaakt. Uiteraard worden de coronamaatregelen in acht genomen.

Aanmelden kan tot en met maandag 22 maart 20:00 uur in verband met het reserveren van de boten voor de betreffende blokken. Je kunt je opgeven via het aanmeldingsformulier. Vermeld daarbij aan welke afstand jij of je ploeg wilt deelnemen (1.000m of 3.000m), je voorkeursboot en eventuele voorkeurstijd.

Voor vragen kun je contact opnemen met de competitiecommissie.