Hunzetrial op 13 juni: iedereen kan meedoen

Hunzetrial op 13 juni: iedereen kan mee doen

We mogen weer! Op zondag 13 juni kunnen alle Hunzeroeiers meedoen aan een trial op het Noord-Willemskanaal. Er zal worden gestart in twee heats (om 11.00 uur en  13.30 uur, dubbel starten is mogelijk). Junioren roeien de trial in het kader van de landelijke virtuele juniorenwedstrijden. Jeugd en junioren t/m 14 jaar roeien 500m en aansluitend 250m, de 15 t/m 18-jarigen roeien 1000m en daarna 250m. Senioren mogen kiezen welke afstand(en) zij willen starten.

Er mag in alle boottypen en teamsamenstellingen worden geroeid. Opgeven kan tot uiterlijk 8 juni 20.00 uur, per boot via dit formulier. Vergeet niet om bij je aanmelding te vermelden welke afstand(en) je wilt roeien. En natuurlijk wint het beste team (gecorrigeerd voor boottype, leeftijd en geslacht) een lustrumhunnie! Maar uiteraard is meedoen belangrijker dan winnen, dus trommel wat teamgenoten op voor een uitje in de C4, ga het avontuur aan in een coastal skiff of geniet van de eerste wedstrijd van dit jaar in een acht.

Kortom, kies je favoriete boot en doe mee! Wil je toch liever niet meeroeien maar het festijn wel meemaken? We zoeken ook altijd mensen die willen helpen bij de tijdwaarneming. Meer informatie? Stuur dan een mail naar Renze of Mariken van de competitiecommissie.