Instructeurs gezocht voor Hunzecursussen

Instructeurs gezocht voor Hunzecursussen

Afgelopen jaar heeft De Hunze ruim vijftig nieuwe leden mogen verwelkomen! Dat is fantastisch en dit jaar hopen we natuurlijk nog meer nieuwe leden te mogen ontvangen in ons mooie, nieuw verbouwde botenhuis.
Voor die nieuwe leden zijn instructeurs nodig, want zonder instructeurs geen cursus. Wherryinstructeurs, stuurinstructeurs en skiffinstructeurs. Daarom is de Instructiecommissie op zoek naar instructeurs en daarvoor vragen we jou! Als instructeur begeleid je de nieuwe leden bij hun eerste roeihalen en laat je ze kennismaken met onze mooie roeivereniging.
De eerste twee cursussen starten 6 april en 25 mei. Elke cursus duurt zes weken en eindigt met het Wherry-1 examen. De cursisten krijgen doordeweeks eenmaal in vaste groepjes instructie, afhankelijk van de beschikbaarheid van de instructeurs, en op zaterdag in wisselende samenstelling.

Het volledige programma vind je hier.
Heb je nog nooit instructie gegeven? Geen probleem! De Instructiecommissie verzorgt voorafgaand aan de eerste twee cursussen een avond over instructiemethodiek die specifiek gericht is op situaties die je in de introductiecursus kan tegenkomen. De Instructiecommissie kan je ook tijdens de cursus bijstaan.
Wil je graag instructie geven of het gewoonweg eens proberen? Neem dan contact op met de Instructiecommissie.