Derde ronde Hunze sportkleding bestellen

Derde bestelronde vrijetijds Hunzekleding

In samenwerking met ontwerpster Nynke Visser (lid Hunze) is een comfortabele en betaalbare kledinglijn van prettig zittende en lekker (warme!) kleren met Hunze-opdruk ontwikkeld. De kleding is grotendeels unisex en ook verkrijgbaar in grote(re) maten (het is geen wedstrijdkleding). Deze kleding wordt geproduceerd op bestelling. De vorige bestellingsronde sloot 31 maart2018. Je kunt dus al Hunzeleden tegenkomen in deze blitse kleding. En er is goed nieuws, want er kan inmiddels opnieuw besteld worden voor 31 oktober 2018 a.s. via truesport.nl Klik op de foto’s om de hele collectie te zien. De kleuren waarin te bestellen is, staan op de foto’s.
In 2017 en 2018 gaat 20% van de aankoopprijs van deze sportkleding naar de 1Tonactie van De Hunze, voor de financiering van de bouw van die blitse gym en aanpassing van ons clubhuis; een extra reden om een kledingstuk aan te schaffen of cadeau te doen!

Voor meer informatie of voor een afspraak om de kleding te passen voordat je bestelt, kun je terecht bij Truus Bauman van Truesport.nl
De volgende artikelen zijn te bestellen: cap (petje), t-shirt (wit of blauw), sweater, hoodie (hooded sweater), sweater met deelbare rits, softshell (jasje) en een rugbyshirt met lange mouw.