Op 5 mei sluit inschrijven coachdag Hunze

Op 5 mei sluit inschrijven coachdag Hunze

Zondag 12 mei 2019 is er weer een Coachdag, georganiseerd door de Competitiecommissie: Grijp je kans om als ploeg gecoacht te worden door een ervaren coach. Of om als onervaren coach mee te fietsen met een ervaren coach die je de kneepjes van het coachvak leert. Tijdens de training wordt er gefilmd. Na de training volgt een nabespreking aan de hand van de videobeelden. Door te zien hoe je zelf roeit, kun je goed zien wat je al goed doet. Je krijgt ook verbeterpunten aangereikt als individuele roeier en als ploeg.
Coaches en ploegen worden aan elkaar gekoppeld aan de hand van de inschrijvingen. Bij de inschrijving kan je aangeven welke dagdelen je niet beschikbaar bent, zodat we een efficiënte indeling kunnen maken.
De coachdag gaat als volgt:  Elke coacht neemt twee ploegen onder de hoede. Dit betekent dat de coach op de heenweg met de ene ploeg meefietst en op de terugweg met een andere ploeg. Het idee is dat elke ploeg in korte tijd een aantal nuttige tips krijgt van de coach om beter te kunnen roeien. Voor het filmen regel je als ploeg zelf iemand die meefietst. Mocht dit niet lukken, dan kun je de Competitiecommissie vragen om een oplossing; mogelijk fietst er een onervaren coach mee die dan ook kan filmen.
Geef bij de inschrijving aan in welk boottype je wilt trainen, zodat we hiermee rekening kunnen houden bij de indeling. Opgeven kan tot 5 mei 2019 via competitie@hunze.nl.  Vermeld naast de naam van je ploeg, het aantal roeiers/stuurtjes dat meedoet, een naam en 06-nummer van de contactpersoon, op welke tijden je eventueel niet beschikbaar bent en in welk boottype je wilt trainen. Mocht je als onervaren coach eens mee willen fietsen met een ervaren coach, meld dit dan met je naam, 06-nummer en je voorkeurstijdstippen bij  competitie@hunze.nl.