Op zoek naar gelijkgestemden?

Op zoek naar gelijkgestemden?

Onze roeivereniging heeft heel wat leden en het is dan ook logisch dat je niet iedereen kent. Met TGIF hebben we al een wekelijks moment waarop op we elkaars halen en streken kunnen leren kennen. Maar ook via andere wegen hopen we dit mogelijk te maken.

Of je nu zelf graag zou willen toewerken naar het roeien van een eerste marathon in een andere stad, komend jaar ergens in de skiff een wedstrijd wil starten of wat vaker op het Paterswoldsemeer wil roeien. De competitiecommissie wil diegenen die op zoek zijn naar gelijkgestemden helpen om elkaar te vinden in hun ‘trainingsdoel’.

Hieronder presenteren we de eerste groep, namelijk Skiffgroep de Bosrand. Speciaal voor skiffeurs die op zoek zijn naar roeiers waarmee ze samen voorbij de Meerwegbrug kunnen roeien. Interesse? Zet je naam op de lijst op het prikbord in de hal en/of neem contact op met Pim Henstra.

Wil jij je eigen groep oprichten? Stuur dan een mailtje naar de competitiecommissie en vermeld daarin duidelijk wat de naam van de groep is, voor wie de groep bedoeld is en wie de contactpersoon is.

Skiffgroep De Bosrand

Voorbij de Meerwegbrug ligt heerlijk roeiwater. Door de zachtere kanten doven golven snel uit. Ook is het water er breed en recht en roei je tussen de bomen waardoor de aanwezigheid van de snelweg naar de achtergrond verdwijnt. Een heerlijke plek om te skiffen. Mocht je nu nog niet zo ver skiffen, maar ben je wel gegrepen door de inspanning in de skiff, sluit je dan aan.  Door het gevoel te delen en de techniek te bespreken komen we samen steeds verder. Skiff je mee naar de Bosrand?