Za. 29/2 vaarverbod vanwege de Gyas-Hunze-race. Zo. 1/3 vaarverbod op het Verbindingskanaal.

Roei- en stuurinstructeurs gezocht

Voor de instructie van een lichting nieuwe leden zoeken we nog enkele instructeurs voor Skiff-1, Wherry-1 en kleine-S. Gedurende een paar weken geef je les aan je cursisten tot ze klaar zijn voor hun examen. Echt een kleine moeite met grote voldoening!
De eerste introductiecursus is net afgelopen en een groot aantal van deze mensen wil ook graag leren sturen. Ze worden in kleine groepjes aan een instructeur gekoppeld, waarna jullie in onderling overleg afspreken hoe vaak en op welke momenten de stuurlessen gegeven worden. De lessen beginnen zodra de instructeur beschikbaar is.
De tweede introductiecursus start op zaterdag 13 mei waarvoor zich ruim veertig nieuwe mensen hebben gemeld. Je neemt twee tot vier cursisten onder je hoede en geeft hen één keer per week op een zelf gekozen moment instructie. Daarnaast ben je een aantal zaterdagen aanwezig om in C2/C4/Wherry instructie te geven. Omdat er op zaterdag in grotere boten gevaren wordt ben je niet alle zaterdagen nodig. Wil jij wel instructie geven? Alleen, samen met een ploeggenoot of wil je een keer bij een ervaren instructeur ‘stage lopen’? Meld je dan snel met een e-mail aan bij de instructiecommissie