Superheldenfeest Hunze 25 maart

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, het zijn de superhelden van De Hunze!
Verberg je ware identiteit en kruip in de huid van iconische superhelden als Superman, Captain America of Wonder Woman. Zet een masker op, laat met trots een symbool op je borst shinen en vergeet vooral je cape niet!
Zaterdag 25 maart 2017 komen de superhelden tot leven. Maak met je bovenmenselijke krachten de dansvloer van DJ Erik (on)veilig. Om weer op krachten te komen zijn er heerlijke hapjes én drankjes die je energielevel een geweldige boost geven! Entree is gratis!
Stuur ook nog even snel jouw beeldmateriaal in:
Heb je leuke foto’s van je team of jezelf in de boot, je coach, een filmpje van een mooie marathon of toertocht, een roeiwedstrijd? Mail het naar Komt allen naar het Hunze Superhelden feest en stuur snel jouw beeldmateriaal in:
Heb je leuke foto’s van je team of jezelf in de boot, je coach, een filmpje van een mooie marathon of toertocht, een roeiwedstrijd? Mail het naar Eveline van der Staal!
Al het beeldmateriaal is welkom!! Hiervan maakt de feestcommissie een samenvatting die gedraaid wordt tijdens het feest.
Al het beeldmateriaal is welkom!! Hiervan maakt de feestcommissie een samenvatting die gedraaid wordt tijdens het feest.

Elke superheld heeft een partner in crime nodig, introducés zijn van harte welkom!
Om 20.00 uur gaan de deuren van de Hunze los! Be there!