Toertocht vanuit Zwolle

Programma

We beginnen met een ‘rondje stad’ in de ochtend. Het is prachtig roeien door en om de stad en het geeft een verrassende blik op Zwolle. Daarna keren we terug naar de roeivereniging. Hier eten we onze zelf meegebrachte lunch op. Bij mooi weer  kunnen we lekker buiten op het mooie terras van de roeivereniging genieten van het uitzicht.

Na de lunch roeien we de andere kant op, via de Vecht richting Dalfsen. Zo ver zullen we overigens niet komen. Onderweg moeten we op tijd  keren om vóór 17.00 uur weer terug te zijn op de roeivereniging. Maar, we hebben dan wel een indruk gekregen van hoe mooi de Vecht is.

Het programma is ambitieus, maar goed te doen. In totaal roeien we omstreeks 30 kilometer. We willen graag op tijd in de boot zitten ’s morgens, om 9.30 uur. Dat betekent dat we om 8.00 uur vanaf De Hunze koers zetten richting Zwolle. We nemen aan dat er auto’s beschikbaar zijn voor de rit. Zwolle is weliswaar goed bereikbaar met de trein, maar de roeivereniging ligt aan de noordrand van de stad. De auto is daardoor wel een stuk sneller.

Samenvatting

De organisatie van de tocht is in handen van Marcel Woortman (en Marianne Goorhuis, maar  die kan zelf op 11 juni niet mee).
Kosten: boothuur (vrije gift) en reiskosten
Lunch: zelf meenemen
Vertrek: 8 uur vanaf de Hunze
Terug op De Hunze plusminus 18.30 uur
Opgave: via inschrijfformulier op het prikbord in de hal.