Update verbouw#2

Update verbouw#2

De diverse overleggen lopen nog steeds, het basisprogramma van eisen is nagenoeg rond. Gezocht wordt naar een geschikte verbouwperiode. Het najaar 2018 met kleine doorloop naar voorjaar 2019 lijkt aantrekkelijk op dit moment, maar veel is ook afhankelijk van de planning en beschikbaarheid van de aannemer die nog gekozen moet worden. De definitieve verbouwperiode wordt dus bekend gemaakt nadat de aannemer gekozen is.
Veel ander nieuws is er op dit moment niet. Wat er aan verbouwnieuws is en komt, want als een en ander eenmaal in een stroomversnelling raakt, kan ook het nieuws snel gaan, wil het bestuur graag delen met de leden. Dat doen we op de website, in de Loods en mondeling. Daarom is besloten dat er ingaande oktober 2017, tijdens elke vrijdagmiddagborrel de komende tijd, een verbouwupdate gegeven wordt door het bestuur.
Wat wel een ‘dingetje’  kan worden is opslagruimte in de komende tijd. Soms krijgen we als club nu al namelijk mooie aanbiedingen van (gratis) meubilair dat we na de verbouw heel goed kunnen gebruiken, maar nu nog niet. Waar laten we dat in de tussentijd? ” Bij een Hunzelid met veel opslagruimte”, zei laatst iemand. Waarvan acte. Aanbiedingen (geen commerciele) op dat gebied graag naar voorzitter@hunze.nl