Vier dagen roeien langs zeven Friese steden

Vier dagen roeien langs zeven Friese steden

Nieuws van Tjitske: Ik heb intussen 5 roeiers gevonden en ik heb besloten met 1 boot te gaan varen. Het is laat om nog langer te proberen 4 extra roeiers te vinden. Dus denk aan ons al we tot dinsdag onderweg zijn en genieten van de Friese wateren tussen Sneek-Stavoren-Hindeloopen-Workum en Bolsward (-Sneek)!

Op 4 juli willen we vertrekken met twee wherry’s en twee volgauto’s voor de bagage.  De route is als volgt:

Dag 1 Sneek- Oudemirdum (26 km.)
Dag 2 Oudemirdum- Stavoren (20km.)
Dag 3 Stavoren- Oudega (25 km)
Dag 4 Oudega-Sneek (22 km.)

We hebben twee trekkershutten tot onze beschikking onderweg en we kunnen naar wens in een tent slapen. We delen de kosten van trekkershutten, auto’s, ontbijt, lunch en boothuur. ’s Avonds eten we in een restaurant voor eigen rekening.  Splitsen in 2 personen elk 2 dagen is eventueel mogelijk, mits jullie zelf de heen- en terugreis  regelen.

Intekening zo spoedig mogelijk via de lijst in het verenigingsgebouw of onderstaand formulier!  Aanbetaling is EUR 100,– op  NL19ASNB0707195616 op naam van T.E.Bouma te Groningen.  (Totale kosten p.p.  waren vorig jaar 120,- euro)

Verblijf: in verband met de 1.50 afstand bezetten we niet de gehele trekkershut, maar zetten er tentjes naast. Beide is mogelijk mits de trekkershut bezet wordt door minimaal twee mensen.

Informatie: Tjitske Bouma, mail  tel.  06-14708310

Inschrijven: Niet langer mogelijk.