Let op! Voorwaardelijk vaarverbod Julianabrug in de periode tussen maandag 16 mei en zaterdag 4 juni. In die periode geldt: maandag tot en met vrijdag:  doorvaart uitsluitend mogelijk tussen 17:00 en zonsondergang. zaterdag en zondag: doorvaart vrij (zie nader: Werkzaamheden Muntingbrug en Julianabrug: gevolgen voor onderdoorvaart bruggen – KGR De Hunze)

Update: Werkzaamheden Muntingbrug en Julianabrug: gevolgen voor onderdoorvaart bruggen

Update: Werkzaamheden Muntingbrug en Julianabrug: gevolgen voor onderdoorvaart bruggen

Op dit moment is de planning dat op 13 mei wordt gestart met de sloop van de oude Julianabrug en de werkzaamheden aan de Muntingbrug. De Muntingbrug is dicht tot het voorjaar van 2023. In de eerste week wordt het beweegbare gedeelte van de brug verwijderd. In verband met de veiligheid is die week de fietsonderdoorgang bij roeivereniging Gyas ook dicht.

Tijdens het verwijderen van het beweegbare gedeelte van de brug en de sloopwerkzaamheden direct daarna is het niet veilig voor roeiers om onder de brug door te gaan.

[Update 20 mei 2022 Voorwaardelijk vaarverbod]

In de periode tussen maandag 16 mei en zaterdag 4 juni geldt:
maandag tot en met vrijdag: doorvaart uitsluitend mogelijk tussen 17:00 en zonsondergang.
zaterdag en zondag: doorvaart vrij.

De planning van de werkzaamheden aan de Muntingbrug en Julianabrug staat nog niet helemaal vast. Kijk op www.aanpakringzuid.nl of meld je aan voor de SMS-service om op de hoogte te blijven van de definitieve datums. Zie verder onderstaande download, een brief van Aanpak Ringzuid met als onderwerp: “Werkzaamheden Julianaplein mei update”.

Werkzaamheden Julianaplein mei 2022 update
ARZ-COR-SYS-2543-Werkzaamheden-Julianaplein-mei-update.pdf