Yoga bij de Hunze – Proefles verschoven naar 23 januari!

Yoga bij de Hunze - Proefles verschoven naar 23 januari!

Uit je hoofd en in je lijf. Wil jij aan je mobiliteit en lenigheid werken? Wilde je altijd al een keer yoga doen? Niet zweverig maar lekker nuchter en met een vleugje humor? Dan is dit je kans om kennis te maken. En wat is er nu mooier dan dat te doen in onze eigen nieuwe ‘gym’?

Voor wie?
De training is bedoeld voor Hunzeleden die naast, of in plaats van, het roeien in de winter hun lijf sterker en soepeler willen maken. Onze ‘gym’ biedt daarvoor uitstekend de ruimte. En dat onder gediplomeerde begeleiding.

Trainer/docent
De training wordt verzorgd door Patricia Frijns. Patricia is gediplomeerd yogadocent, personal trainer, aerobic instructeur, choreografe en voedingsdeskundige. Zij is in Nederland en de Verenigde Staten opgeleid en geeft al ruim 30 jaar les.

Tijdstip, duur en start
Patricia verzorgt de training op donderdag van 14.00-15.00. De eerste les is op donderdag 30 januari. Op 23 januari is er een proeftraining (niet op eerder genoemde 16e). Laat wel even weten of je komt. De training is 10x (in de voorjaarsvakantie is geen training).

Aantal deelnemers
De training gaat door met 10 minimaal deelnemers. Dit is direct ook het maximaal aantal. Bij grote belangstelling vindt een 2de training plaats op de een andere middag in de week.

Kosten
De kosten bedragen € 60,- per deelnemer. Deelnemers ontvangen een factuur van de penningmeester.

Meer informatie
Bij Frank de Vries.