Roeien

Aanmeldingsformulieren

Als je mee wilt doen aan een wedstrijd, let dan op de uiterste datum waarop je aanmelding binnen moet zijn bij de Competitiecommissie van De Hunze! Komt je aanmelding binnen nadat de uiterste aanmelddatum van De Hunze verstreken is, dan loop je kans dat je niet meer kunt starten of dat je voorkeursboot al bezet is. Voor het aanmelden van ploegen ten behoeve van het winterspits- en ijsrooster, staan er twee aanmeldingsformulieren op deze pagina. Daar onder staat het aanmeldingsformulier voor wedstrijden.

Wedstrijden staan allemaal op de Wedstrijdkalender. Die is te vinden op de pagina “Documenten

Aanmelden voor wedstrijden

Je meldt je voor een wedstrijd bij de Competitiecommissie aan via onderstaand formulier:

Aanmeldingsformulieren, uitsluitend voor het winterspitsrooster

Omdat er in de donkere periode (herfst, winter) minder uren geroeid kunnen worden, wordt het bootgebruik intensiever. Voor het botengebruik op zaterdag en gebruik van ergometers als er ijs ligt, maken de Competitiecommissie en juniorencommissaris daarom jaarlijks een winterspits- en ijsrooster. In het winterspitsrooster wordt voor een aantal roeiploegen die daarvoor MPB krijgen, op zaterdag een boot ‘vooraf’ gereserveerd. De ploeg moet zelf dan nog wel tot 24 uur voor de outing de winterspitsboot bevestigen in het botenreserveringssysteem en de reservering verwijderen uit het botenreserveringssysteem als er niet geroeid wordt op dat tijdstip! Hetzelfde geldt voor het ijsrooster, dat alleen van toepassing is op gebruik van de ergometers op zaterdag en zondag, als er ijs ligt. Het e-mailadres dat je op het formulier invult krijgt een bevestigingsmail na verzenden (kijk ook even in de spammap als die mail uitblijft).

Aanmeldingsformulier winterspitsboten:

[19/10/2021] Door een (technische) storing wordt het aanmeldformulier momenteel niet weergegeven. Externe hulp is ingeschakeld – secretaris