Let op! Voorwaardelijk vaarverbod Julianabrug in de periode tussen maandag 16 mei en zaterdag 4 juni. In die periode geldt: maandag tot en met vrijdag:  doorvaart uitsluitend mogelijk tussen 17:00 en zonsondergang. zaterdag en zondag: doorvaart vrij (zie nader: Werkzaamheden Muntingbrug en Julianabrug: gevolgen voor onderdoorvaart bruggen – KGR De Hunze)

Roeien

Hunzebokaal

De Hunzebokaal wordt in 2020 opnieuw georganiseerd voor senioren, maar dan in een nieuw jasje. De Competitiecommissie wil op deze manier roeiers aanmoedigen om wedstrijden te starten.

Komend jaar kun je als individuele roeier punten verdienen voor het starten en winnen van wedstrijden. Heb je over een jaar de meeste punten verzameld? Dan heb jij gewonnen! Punten verzamelen voor de Hunzebokaal werkt als volgt: Voor het starten van een wedstrijd verdien je vijf punten. Neem je een blik mee naar huis? Dan krijg je vijf punten extra. Voor een goed resultaat, dat wil zeggen in de top 25 procent kun je drie punten verdienen. Ook voor het zetten van een nieuw baanrecord verdien je een extra punt. Gedurende het jaar maakt de Competitiecommissie de tussenstand zichtbaar. Daarover volgt binnenkort meer nieuws. Alle roeiwedstrijden met een klassement worden meegeteld (denk hierbij ook aan roeimarathons met een wedstrijdveld en ergometerwedstrijden). Tijdens de Competitieborrel 2020 vindt de prijsuitreiking plaats.