Roeien

Aanmeldingsformulieren en actuele wedstrijdkalender

Wedstrijden staan allemaal in de download op deze pagina en in de agenda op de website van De Hunze. Mocht je er aan mee willen doen, lees dan alle informatie er over goed door. En let vooral op de uiterste datum waarop je aanmelding binnen moet zijn bij de Competitiecommissie van De Hunze!
Voor het aanmelden van ploegen ten behoeve van het winterspitsrooster, staat een formulier onderaan deze pagina.

Je meldt je voor een wedstrijd bij de Competitiecommissie aan via onderstaand formulier:

*= verplicht

Met verzenden van dit formulier ben je ook akkoord met ons privacyreglement dat in de footer van deze website staat

Komt je aanmelding binnen nadat de uiterlijke aanmelddatum van De Hunze verstreken is, dan loop je kans dat je niet meer kunt starten of dat je voorkeursboot al bezet is.

Wedstrijdkalender 2019
Wedstrijdkalender_2019.pdf

Aanmeldingsformulier winterspitsrooster

Omdat er in de donkere periode (herfst, winter) minder uren geroeid kan worden, wordt het bootgebruik intensiever. Voor de zaterdag en gebruik van ergometers maken de competitiecommissie en juniorencommissaris daarom jaarlijks een winterspitsrooster.
In het winterspitsrooster wordt voor een aantal roeiploegen die daarvoor MPB krijgen, op zaterdag een boot ‘vooraf’ gereserveerd. De ploeg moet zelf dan nog wel tot 24 uur voor de outing de winterspitsboot bevestigen in het botenreserveringssysteem en de reservering verwijderen uit het botenreserveringssysteem als er niet geroeid wordt op dat tijdstip!
Je kunt je ploeg voor 7 oktober 2019 aanmelden met onderstaande formulieren voor een boot en/of ergometer. Het e-mailadres dat je op het formulier invult krijgt een bevestigingsmail na verzenden (kijk ook even in de spammap als die mail uitblijft).

*= verplicht

*= verplicht