Vlot: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas Hunze Race; houd rekening met extra drukte en aanwijzingen van de organisatie bij het vertrekken en het aanleggen.

Verbindingskanaal: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas-Hunze Race; vaarverbod voor niet-deelnemers.

Noord-Willemskanaal: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas-Hunze Race; houd rekening met extra drukte tussen onze vereniging en Gyas vanwege op- en terugroeiende deelnemers.

Geslaagde competitieborrel Hunze 2019

Home » Nieuws » Geslaagde competitieborrel Hunze 2019

Geslaagde competitieborrel Hunze 2019

De Competitiecommissie kijkt terug op een geslaagde en gezellige competitieborrel van De Hunze met een goede opkomst en een succesvolle roeiersmarkt.
Tijdens de borrel kregen de aanwezigen uitleg over wat men de komende maanden van de Competitiecommissie kan verwachten. Bovendien is bekend gemaakt dat Dagmar Hansen per oktober 2019 aftreedt als Wedstrijdcommissaris. Zij wordt opgevolgd door Renze Rispens.
De avond werd vervolgd met de jaarlijkse roeiersmarkt. Hier vond een groot aantal leden een ploeg en in sommige gevallen een coach. Er vlogen originele ploegnamen over tafel. Zoals de ‘vrije slag-roomtaarten’ en de ‘knal voor je boegbal’.
Heb je nog geen ploeg gevonden of heeft je ploeg nog geen aanvulling waar je op hoopte. Ook door het jaar heen kun je contact opnemen met de Competitiecommissie om je te helpen. Dat geldt uiteraard ook voor vragen over wedstrijden of bijvoorbeeld het winterspitsrooster.