Van maandag 3 tot en met dinsdag 11 oktober 2022 staat de Trompbrug open voor de scheepvaart. Er zijn geen scheepvaartseinen aanwezig.

Op 12, 14, 19, 20 en 21 oktober is het Verbindingskanaal gestremd ter hoogte van de Trompbrug. Scheepvaartpassage is mogelijk tussen 12:00-12:30 uur, daarvoor dient een afspraak gemaakt te worden via telefoonnummer 050-3188500.

Van maandag 3 tot en met zondag 23 oktober 2022 is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Onder voorbehoud, de definitieve planning is nog niet bekend: van maandag 31 oktober tot en met zondag 20 november is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Roeien

Home » Roeien » Leer mij roeien! » Aangepast roeien

Commissie aangepast roeien

Tineke Floor & Henk Dallinga (vz.)

Roeien is een geschikte sport voor vrijwel iedereen met een beperking. De beweging wordt zittend uitgevoerd en het gaat om een vloeiende beweging zonder explosieve krachtmomenten. Mensen met een handicap zijn van harte welkom bij De Hunze. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet. Soms vraagt deelname enige aanpassingen aan boot of materiaal. Bij deze commissie kan iedereen terecht voor informatie en een passend advies over aangepast roeien. Voor zichzelf of in het algemeen.