Za. 29/2 vaarverbod vanwege de Gyas-Hunze-race. Zo. 1/3 vaarverbod op het Verbindingskanaal.

Nieuws

Nieuws

Tweehead/Jeugdhead/Skiffhead

De Tweehead en Skiffhead op 28 en 29 maart bestaan uit een achtervolgingsrace van 7,5 km op de Amstel. Zoals de naam al aangeeft, wordt deze wedstrijd geroeid in tweetjes en skiffjes.

Lees verder »

De Aegir Lentesprint

Op 28 en 29 maart zal de Aegir Lentesprint plaatsvinden, een thuiswedstrijd voor Hunzeroeiers. Deze wedstrijd bestaat uit een sprint van vijfhonderd meter op het Hoornsemeer.

Lees verder »

Datums Botenplanvergadering en Algemene ledenvergadering

De Botenplanvergadering zal plaatsvinden op 11 maart 2020. De Algemene ledenvergadering zal plaatsvinden op 25 maart 2020. De oproepingen zullen per e-mail worden verspreid.

Lees verder »

Verjaardagsviering Hunze 134 jaar

Taartjes, een wapperend Hunzevlag, een prachtig gerestaureerde boot, bevlogen speeches, een geweldige cateringcrew en vooral de aanwezigheid van veel leden maakten de viering van de 134e verjaardag van De Hunze tot een groot succes!

Lees verder »

Facturering van consumpties genuttigd tussen 8 en 19 februari

Consumpties genuttigd tussen zaterdag 8 en woensdag 19 februari zijn op donderdag 20 februari alsnog ingevoerd in het kassasysteem. Wanneer onze penningmeester de eerstvolgende factuur stuurt, zul je daarom zien dat laatstgenoemde datum als factuurdatum is vermeld.

Lees verder »

Voorroeien Dollard, 19 februari, om 17.00

Op de verjaardag zullen we onze oudste boot, de Dollard, na een indrukwekkende restauratie — waaraan ook vele vrijwilligers hebben bijgedragen — weer in de vaart brengen.

Lees verder »

Materiaalbesef

Allen wordt vriendelijk verzocht om zorgvuldig om te gaan met het materiaal.

Lees verder »

Update bouwbulletin

Er is een nieuwe aflevering van het bouwbulletin geplaatst.

Lees verder »

Aanmelden Gyas Hunze race – Heineken Roeivierkamp – Head of the River

Schrijf je nu in voor de Gyas-Hunze Race op 29 februari en 1 maart in Groningen, de Heineken roeivierkamp op 14 en 15 maart of de Head of the River in Amsterdam.

Lees verder »

Toertochten en marathons 2020

Wil je in 2020 wat langer roeien dan naar de Dorkwerdersluis of de Witte Molen? Lees dan nu de informatie over toertochten vanuit de Hunze of elders. Ook het marathonseizoen start weer, dus bereid je voor met o.a. de clinic door René Brandhoff.

Lees verder »