Vanwege interne eerstejaarscompetities, sparren en andere activiteiten van Gyas, extra drukte op Het Noord Willemskanaal op zondag 21 december 2018.

Nieuws

Nieuws

Superlekkere en gezellige boerenkoolmaaltijd Hunze 2018

Veel mensen, veel en vooral lekker eten (o, o, die mosterdsoep, boerenkoolstampot, bonbons en heerlijke chocolademousse; alsof er een engeltje over je tong piest) veel gezelligheid. Met de stuurkoningbokaal voor jeugdlid Ollie Becker en de instructeurspet voor Jan-Peter Jung. En twee supermooie Hudson-wedstrijdskiffs er bij, gedoopt en wel.

Lees verder »

In memoriam: Nelleke Takens

Op 13 december 2018 overleed onze oud voorzitter Nelleke Takens. Ze was tot 2010 lid van De Hunze (en daarna donateur tot aan haar overlijden). Ze werd 63 jaar

Lees verder »

Hunzeroeier Jelle Bakker Nederlands Kampioen Indoorroeien 2018

De Hunze heeft (weer) fantastisch gescoord op het NKIR 2018. Hunzeroeier Jelle Bakker werd zelfs Nederlands Kampioen Indoorroeien 2018 met -na dertien jaar- een nieuw nationaal record van 6.14.6!

Lees verder »

Knrb-toerprogramma 2019 is bekend

In 2019 zijn er zomer-tochtweken in Frankrijk (Charente) en Engeland (Thames) en voorjaarsweken in Vlaanderen. De prachtige toerwherries zijn met botenwagen gedurende een groot aantal weken in Denemarken(Gudena) en Duitsland (Spreewald ten zuiden van Berlijn) gestationeerd.

Lees verder »

Boerenkoolmaaltijd en botendoop 14 december 2018

Een must voor elk Hunzelid! Deze traditie houden we graag in ere! Ook nu staat Jan-Herman, samen met zijn hulpkoks garant voor een overheerlijke maaltijd. Als intermezzo is er de jaarlijkse uitreiking van de bokaal voor de beste stuurman/vrouw en de super-instructeurspet. En als toetje de doop van twee nieuwe boten. Mis het niet.. de deelname is beperkt tot 100 personen. Schrijf dus snel in via het prikbord of de site (zie agenda 14 december).

Lees verder »

KGR De Hunze gaat (ver)bouwen!

Op 28 november 2018 ging de Algemene Ledenvergadering unaniem akkoord met het (ver)bouwplan van ons clubhuis: Een historisch besluit! Er is een lange periode van intensieve voorbereidingen aan vooraf gegaan. Daaraan hebben al veel Hunzeleden, waaronder de Gebouwencommissie en het Bouwteam, een belangrijke bijdrage geleverd. We gaan niet over een nacht ijs dus.

Lees verder »

Hunzeroeiers in linker rijtje bij de Hel 2018

Geen barre Hel dit jaar. Maar wel twee derde plaatsen voor Hunzeroeiers Jos Luttjeboer en Hannah van der Sluis. Hulde hulde!!

Lees verder »

Sinterklaasspelletjesborrel

De avond zal als speculaas gevuld worden met spelletjes, verse pizza's en ouderwetse gezelligheid. Aanvang 18.00 uur.

Voor meer informatie »

Uitslagen Stadje Rond 2018

Bij de jongste editie van Stadje Rond is het baanrecord uit 1989 van 15:19 minuten verbeterd door Ploeg Hannah: Hannah van der Sluijs, Wouke Mollema, Jelle Bakker, Lucas Keijzer, Stuur: Louise Liemberg. Het nieuwe baanrecord van 15:09 minuten werd bij schitterend weer gerealiseerd. Met dank aan de organisatie: Op naar volgend jaar!

Lees verder »

Foto’s intocht Sinterklaas 2018

Sinterklaas is 17 november 2018 gearriveerd in de stad. Rond 13.50 uur zette hij samen met zijn Pieten voet aan wal bij De Hunze. De jonge Hunze-Pieten hadden plezier en waren druk druk druk.

Lees verder »