Nieuws

Nieuws

Sloeproeien? Je kunt het nu proberen

Opnieuw een activiteit georganiseerd door de lustrumcommissie. Op zondagochtend 15 augustus kijken we bij elkaar in de boot! En gaan we die boot van de ander natuurlijk ook zelf uitproberen. Lijkt jou het jou ook leuk om eens te sloeproeien? Lees verder en geef je op.

Lees verder »

Oud-Hunzelid Melvin en Stef winnen zilver op Olympische Spelen in de M2x

Oud-Hunzelid Melvin en Stef winnen zilver op Olympische Spelen in de M2x.

Lees verder »

Mooie toertochten in augustus: roei ook mee!

De jaarlijkse landelijke roeidagen worden dit jaar op drie verschillende dagen gehouden. Je kunt kiezen uit hele mooie tochten en komt op verrassende plekken en mooie stukjes Nederland. Voor alle tochten kun je je, voor 1 augustus,  opgeven bij Emmy van der Werff.

Lees verder »

Lustrumactiviteit: een Martinus bierproeverij op vrijdag 23 juli

Het is weer de hoogste tijd voor een nieuwe lustrumactiviteit! Zoals jullie weten wordt er in Groningen bier gebrouwen uit het water waar wij op roeien. Hoogste tijd om daar eens wat meer over te weten te komen. Daarom hebben wij Albert-Jan Swierstra, (Hunzelid en eigenaar brouwerij Martinus) gevraagd om hier eens wat over te vertellen aan de hand van een proeverij van door hem gebrouwen bieren.

Meer informatie en opgeven »

Videocoaching? Geef je team op voor 21 juli

Wat is videocoaching? Bij videocoaching fietst er tijdens een deel van de training een zeer ervaren coach met je mee die coachende aanwijzingen geeft. Tijdens deze coachsessie worden er ook video-opnames gemaakt. Terug op de Hunze bekijk je de video-opnames met de coach op het grote scherm. Later krijg je ze opgestuurd om thuis nog eens te kunnen bekijken.

Meer informatie »

Op zoek naar gelijkgestemden?

Onze roeivereniging heeft heel wat leden en het is dan ook logisch dat je niet iedereen kent. Met TGIF hebben we al een wekelijks moment waarop op we elkaars halen en streken kunnen leren kennen. Maar ook via andere wegen hopen we dit mogelijk te maken.

Lees verder hoe je samen kunt skiffen »

Dinsdag 6 juli: douches beperkt beschikbaar

Op dinsdag 6 juli zijn de douches beperkt beschikbaar. Tussen 09:30 en plm. 16:00 kan op De Hunze niet worden gedoucht. De reden daarvoor is dat een monteur de sensorbediening zal nalopen en, waar nodig, vervangen.

Lees verder »

Lustrum toertocht Zuidlaardermeer

Op 19 juni vond er weer een leuke lustrumactiviteit plaats! Deze keer was het een co-productie samen met de toercommissie. Heel wat Hunzeleden keken ernaar uit om weer eens op pad te gaan met een toertocht

Lees het verslag »

Bericht van het bestuur over COVID-19 (no. 26): stap 4 van het openingsplan is gezet!

Vandaag, 30 juni, is per mail een bericht gezonden aan alle leden, hierna volgt de tekst van de e-mail.

Lees verder »

Hunzelid Erik Boot: 91 jaar en iedere week op het water

Dat roeien een prachtige sport is die je tot op vergevorderde leeftijd kunt beoefenen bewijzen onze seniorleden. Menig beginner is jaloers op de souplesse bij in- en uitstappen en het gemak waarmee deze leden roeien. De Hunze is gezegend met een grote groep actieve senioren.

Lees verder »