Vanwege werkzaamheden -die tot 27/10 duren- liggen er onder en achter de Meerwegbrug lage (slecht zichtbare) pontons!

Nieuws

Nieuws

Start winterspitsrooster

Zaterdag 27 oktober 2018 gaat het winterspitsrooster in. Iedereen die een aanvraag heeft gedaan daarvoor kan in de loop van de week in het BIS de reserveringen zien.

Lees verder »

In de herfstvakantie bootcamp in plaats van indoortraining

Vanwege de herfstvakantie is er op donderdag 25 oktober geen indoortraining. De zaal is gesloten. Als alternatief gaan we bootcampen onder begeleiding van onze indoortrainer. Alle deelnemers van de indoortraining kunnen meedoen. Om 18.30 vertrekken we vanaf De Hunze naar het Noorderplantsoen.

Lees verder »

Ergometertrainingen op 20 en 21 november 2018

Op 20 en 21 november 2018 organiseert de Competitiecommissie opnieuw een reeks ergometertrainingen! Schrijf je snel in, want vol = vol!

Informatie en inschrijven »

Opgeven Novembervieren en Hel van het Noorden

Voordat de echte donkere maanden beginnen zijn er nog enkele wedstrijden waar je kunt starten. Dat zijn Novembervieren op 4 november en de Hel van het Noorden op 25 november. Graag tijdig opgeven voor de wedstrijden, vanwege boten toewijzing, inschrijving en regelen van botentransport

Inschrijven en meer informatie »

Succesvolle Waterwolf 2018 voor Hunze

De dertiende editie van de Waterwolf roeimarathon was in meerdere opzichten een succes. Alle 83 roeiers in 22 ploegen volbrachten de tocht. Dat is de op één na grootste hoeveelheid deelnemers van alle edities. En de eerste plaatsen waren voor Hunze-deelnemers, super dus!

Verslag en uitslagen »

Update bouw gym clubhuis

Het leek stil rond de bouw van onze nieuwe gymzaal en daaraan gepaard gaande verbouw van ons clubhuis, maar niets is minder waar!

Lees verder »

Update 30/9: Hunzeroeiers Mariken en Ernst tweede in mixveld 80 km Rhonerace

Update 30-09-2018: Vanwege harde windvoorspellingen is de Tour du Lac Léman à l'Aviron die 29 september 2018 gehouden zou worden, door de organisatoren geannuleerd. Tot groot verdriet van onze Mariken en Ernst die er vreselijk veel zin in hadden. Als kleine troost gaan ze nu maar 'even' met hun ploeg 80 kilometer over de mooie Rhone roeien, in plaats van de langste marathon ter wereld van 160 kilometer. In vier rondes (met keerboei) was het resultaat: Tweede plaats in het mixveld en tiende in het algemeen klassement.

Lees verder »

Derde ronde Hunze sportkleding bestellen

In samenwerking met ontwerpster Nynke Visser (lid Hunze) is een comfortabele en betaalbare kledinglijn van prettig zittende en lekker (warme) kleren met Hunze-opdruk ontwikkeld. De tweede bestelronde sloot 31 maart j.l. Er kan opnieuw besteld worden. Bestel snel voor 31 oktober 2018.

Lees verder »

Koning Wintertocht zondag 9 december 2018

Roeivereniging R&ZV De Amstel organiseert een mooie toertocht van vijftien kilometer door de grachten van Amsterdam. Wil je op eigen kosten meeroeien op zondag 9 december 2018, dan kost dat 25 euro inschrijfgeld per persoon en is het zaak je snel aan te melden.

Meer informatie en aanmeldprocedure »

Over kerken en canals

Er is deze zomer heel wat geroeid, in binnen- en buitenland. De jaarlijkse kerkeboottocht in Sneek is bij Hunzeleden geliefd en staat altijd garant voor een bijzondere roeibeleving. Andere Hunzeleden zoeken hun heil in Engeland, waar je ook prachtig kunt roeien, getuige het verslag van drie Hunzeleden die vanaf Cambridge Oxford wilden bereiken per roeiboot. Dat lukte bijna...

Lees verder »