Let op: momenteel is de waterstand verhoogd. Wees bijzonder voorzichtig bij onderdoorvaart van bruggen.

Schuitendiep, ter hoogte van Turfsingel 45; in verband met werkzaamheden oponthoud op weekdagen van 07:00 tot 17:00 van:
– ma. 8 juli t/m vr. 2 augustus 2024 en
– ma. 2 september t/m 13 september 2024 (Rijkswaterstaat.2024.04263.0).

Roeien

Home » Roeien » Wedstrijd- en competitie » Winterspits- en ijsrooster

Winterspits- en ijsrooster

In de herfst en winter neemt de daglengte af. Daardoor is er meer belangstelling voor de boten gedurende de uren dat het licht is. Het bootgebruik op zaterdag en het gebruik van ergometers als er ijs ligt, wordt gereguleerd door een rooster. Dat wordt gemaakt door de Competitiecommissie en de juniorencommissaris.

Winterspitsrooster

In het winterspitsrooster wordt voor een aantal roeiploegen die daarvoor MPB krijgen, op zaterdag een boot ‘vooraf’ gereserveerd. De ploeg moet zelf dan nog wel tot 24 uur voor de outing de winterspitsboot bevestigen in het botenreserveringssysteem. Als er niet op dat tijdstip wordt geroeid, dan moeten zij de reservering verwijderen uit het botenreserveringssysteem. Als het winterspitsrooster van toepassing is, dan vind je het aanmeldingsformulier hieronder.

IJsrooster

Het ijsrooster is alleen van toepassing op de ergometers in het weekend. Verder geldt hetzelfde als voor het winterspitsrooster. Als het ijsrooster van toepassing is, dan vind je het aanmeldingsformulier hieronder.