Van maandag 3 tot en met dinsdag 11 oktober 2022 staat de Trompbrug open voor de scheepvaart. Er zijn geen scheepvaartseinen aanwezig.

Op 12, 14, 19, 20 en 21 oktober is het Verbindingskanaal gestremd ter hoogte van de Trompbrug. Scheepvaartpassage is mogelijk tussen 12:00-12:30 uur, daarvoor dient een afspraak gemaakt te worden via telefoonnummer 050-3188500.

Van maandag 3 tot en met zondag 23 oktober 2022 is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Onder voorbehoud, de definitieve planning is nog niet bekend: van maandag 31 oktober tot en met zondag 20 november is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Roeien

Home » Roeien » Wedstrijd- en competitie » Winterspits- en ijsrooster

Winterspits- en ijsrooster

In de herfst en winter neemt de daglengte af. Daardoor is er meer belangstelling voor de boten gedurende de uren dat het licht is. Het bootgebruik op zaterdag en het gebruik van ergometers als er ijs ligt, wordt gereguleerd door een rooster. Dat wordt gemaakt door de Competitiecommissie en de juniorencommissaris.

Winterspitsrooster

In het winterspitsrooster wordt voor een aantal roeiploegen die daarvoor MPB krijgen, op zaterdag een boot ‘vooraf’ gereserveerd. De ploeg moet zelf dan nog wel tot 24 uur voor de outing de winterspitsboot bevestigen in het botenreserveringssysteem. Als er niet op dat tijdstip wordt geroeid, dan moeten zij de reservering verwijderen uit het botenreserveringssysteem. Als het winterspitsrooster van toepassing is, dan vind je het aanmeldingsformulier hieronder.

IJsrooster

Het ijsrooster is alleen van toepassing op de ergometers in het weekend. Verder geldt hetzelfde als voor het winterspitsrooster. Als het ijsrooster van toepassing is, dan vind je het aanmeldingsformulier hieronder.