Noord-Willemskanaal: gestremd ter hoogte van de Julianabrug van zaterdag 23 maart 2024 tot en met dinsdag 16 april 2024, vanwege de werkzaamheden voor de bouw van de nieuwe vaste brug. Er wordt 24/7 gewerkt. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

Update 16 april: Noord-Willemskanaal; van woensdag 17 april 2024 tot en met vrijdag 19 april 2024, is de doorvaart vrij van 16:00 tot een half uur na zonsondergang. Van 07:00 tot 16:00 wordt er gewerkt en is de doorvaart gestremd. Houd rekening met de aanwezigheid van een ponton ter hoogte van Gyas. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

Roeien

Home » Roeien » Examens

Examens

Goed (leren) roeien doe je bij De Hunze. Daarvoor organiseren we elk jaar cursussen voor nieuwkomers en ervaren roeiers. Zo verbetert je kennis van roeien en je roeitechniek. De Hunze heeft daarvoor een eigen systeem van theorie-, roei- en stuurgraden. Voor iedere graad kun je examen doen.

Examencommissie

Marten Imelman (contactpersoon), Janneke Bosch, Feite Hofman, Hans Imelman, Jolin van Rijswijk, Joost Adriaanse, Karel Engbers, Nicolette Hellemans Nienke Mekkes Remco de Boer, René Brandhoff en Renze Rispens (q.q.)

Elke cursus voor een roeigraad bij De Hunze wordt afgerond met een examen. De examencommissie neemt die examens af en organiseert ze, deels in overleg met de instructiecommissie. Daarnaast adviseert deze commissie het bestuur van De Hunze over het examenbeleid van De Hunze.

Op de pagina “Documenten” vind je verschillende relevante downloads:

– Het Roei- en examenreglement
– Oefenvragen
– Beleid Met Permissie Bestuur (MPB)
– Informatie over vaarverboden