Algemeen vaarverbod op zaterdag 4 mei vanaf 18:00 uur tot zonsondergang. In Nederland herdenken we dan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog in Europa en in Zuidoost-Azië en de slachtoffers van oorlogssituaties en vredesoperaties waarbij Nederland sindsdien betrokken was.

Er wordt niet meer gewerkt aan het vlot. Aan de havenzijde is een deel nog afgezet met lint. Dat wordt donderdag verwijderd nadat de lijm voldoende is uitgehard. Tot die tijd dat deel s.v.p. niet betreden.

Toertocht ‘Over de Hunze’ erg geslaagd

Home » Nieuws » Toertocht ‘Over de Hunze’ erg geslaagd

Toertocht 'Over de Hunze' erg geslaagd

De eerste toertocht van 2020 met boten van de Hunze was direct een groot succes. Even was het zaterdags nog spannend of de wherries wel op de Aegir-Bowa pasten, maar ook dat lukte. Carpoolend bereikten de 30 deelnemers de start bij uitzichttoren Elzemaat aan de Hunze bij Eexterveen/De Hilte. Na het afladen en ‘scheep gaan’ volgde een prachtige, afwisselende tocht door het Drentse en Groningse landschap. Met steeds een uitspanning voor het strekken van de benen en het versterken van de inwendige mens, was het een perfecte roei-dag!

Bekijk Film van de start, verslag en fotogalerij