Van maandag 3 tot en met dinsdag 11 oktober 2022 staat de Trompbrug open voor de scheepvaart. Er zijn geen scheepvaartseinen aanwezig.

Op 12, 14, 19, 20 en 21 oktober is het Verbindingskanaal gestremd ter hoogte van de Trompbrug. Scheepvaartpassage is mogelijk tussen 12:00-12:30 uur, daarvoor dient een afspraak gemaakt te worden via telefoonnummer 050-3188500.

Van maandag 3 tot en met zondag 23 oktober 2022 is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Onder voorbehoud, de definitieve planning is nog niet bekend: van maandag 31 oktober tot en met zondag 20 november is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Vereniging

Home » Vereniging » Sociëteit

SOEP-commissie

Jan Peter Jung, Ruud Rutten, sociëteitscommissaris q.q.

De SOEP is een typische Hunzekreet, en staat voor Sociëteit, Ontspanning En Plezier. Aan de SOEP doen heel veel leden mee. Dit moet ook wel want de bar is vaak geopend; de gezellige sociëteit van De Hunze is geliefd. Na het roeien voor de nazit, de maandelijkse borrel en alle andere feestelijkheden. In de zomer is het prachtige terras een heerlijke plek om een drankje te – blijven – nuttigen. Ook is de SOEP betrokken bij alle andere (roei-) evenementen zoals de Gyas-Hunze Race en Stadje Rond.