Roeien

Home » Roeien » Leer mij roeien! » Introcursus (10 tot 18 jaar)

Introcursus (10 tot 18 jaar)

Ben je op zoek naar een buitensport? Lekker op het water in een snelle roeiboot in je eentje, of samen met anderen? De Hunze leert je graag roeien tijdens een introcursus! Heb je tijdens de cursus ervaren dat roeien echt een sport voor jou is? Word dan lid! Het “Inschrijfformulier lidmaatschap” vul je dus in nádat je de cursus hebt afgerond.

Zomercursus jeugd en junioren: voor 10 tot 18 jarigen

Aan het einde van de zomervakantie organiseert de Hunze voor jongeren van 10 tot 18 jaar een cursusweek. Tijdens deze cursusweek leren deelnemers in vijf dagen zelfstandig te varen in een skiff, een éénpersoonsboot, waarin je goed moet balanceren, maar ook in grotere boten waar je met twee of vier mensen in kan roeien. De zomercursus is dagelijks van 10:00–16:00 uur en wordt gegeven door ervaren coaches en jeugdleden van de roeivereniging. De kosten voor een week bedragen € 75,-. De cursus is van maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus (week 35). Koffie, thee en limonade met een plak koek worden door ons verzorgd, de lunch moet je zelf meenemen. Het is gezellig, je bent de hele dag buiten en naast het roeien wordt er veel lol gemaakt.

Maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus (week 35)
dagelijks van 10:00-16:00
voor jongens en meisjes van 10 t/m 17 jaar, een zwemdiploma is verplicht
Voor het roeien is het niet nodig dure sportkleding aan te schaffen. Bij mooi weer is een t-shirt en een korte broek voldoende; bij kouder weer een lange trainingsbroek en sweater. Eenvoudige sportschoenen volstaan.
Wil je meer informatie? Stuur dan een bericht naar junioren@hunze.nl
€ 75,00, vooraf te voldoen op IBAN NL83 INGB 0000 8350 54 tnv KGR De Hunze, o.v.v. “cursusgeld zomercursus + naam deelnemer”
KGR De Hunze (Praediniussingel 32, 9711 AG, Groningen, Centrum)

 

Aanmeldformulier

Met onderstaand formulier kun je je opgeven voor de zomercursus. Je betaalt alleen het vermelde cursusgeld vooraf. Informatie over het lidmaatschap vind je Ăłnder het aanmeldformulier.

Een afschrift van het aanmeldformulier wordt verzonden aan de e-mailadressen die in het formulier worden vermeld. Als je het afschrift niet hebt ontvangen, kijk dan even in je spambox. Eventueel kan de secretaris nagaan of je aanmelding is ontvangen (mail). Veelal is het niet nodig het formulier opnieuw in te vullen.

Lidmaatschap pas ná de cursus

Gedurende de cursus kun je beslissen of je lid wilt worden van De Hunze. Als startdatum voor het lidmaatschap hanteren we de eerste dag van de eerstvolgende kalendermaand ná afloop van de cursus.