Vlot: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas Hunze Race; houd rekening met extra drukte en aanwijzingen van de organisatie bij het vertrekken en het aanleggen.

Verbindingskanaal: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas-Hunze Race; vaarverbod voor niet-deelnemers.

Noord-Willemskanaal: zaterdag 24 en zondag 25 februari Gyas-Hunze Race; houd rekening met extra drukte tussen onze vereniging en Gyas vanwege op- en terugroeiende deelnemers.

Vereniging

Home » Vereniging » Sociëteit » Boerenkoolmaaltijd: 8 december

Boerenkoolmaaltijd: 8 december

De Boerenkoolmaaltijd is de traditionele afsluiting van het Hunzejaar in onze sociëteit. Ook De Roerkoning en de Instructeur van het Jaar worden bekend gemaakt.

Ook dit jaar gaan we weer met z’n allen aan de boerenkool! Via de website kun je je aanmelden voor deze altijd gezellige happening. Cateringbedrijf De Smaak zal ons weer voorzien van heerlijke stamppot met bijgerechten voor vleeseters en voor vegetariërs. De avond zal ook in het teken staan van de grote veiling en andere fundraising voor voor de nieuwe C3* dus dat is nog meer reden om te komen. Geef je op en mis deze avond niet! Klik of tik op de afbeelding voor een groter formaat.

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de boerenkoolmaaltijd.

Soms worden de stuurtjes een beetje vergeten, maar voor onze ploegen en voor De Hunze zijn ze onmisbaar! Met het uitreiken van de Roerkoningbokaal op de avond van de Boerenkoolmaaltijd wordt een stuurtje dat veel en goed stuurt in het zonnetje gezet. Verdient jouw stuurtje dit jaar de Roerkoningbokaal? Meld hem of haar dan aan via door een e-mail te sturen aan de instructiecommissie!