Er wordt gewerkt aan het vlot. Houd rekening met hinder.

Mooie prestaties op de Spaarne Lente race 2023

Home » Roeien » Wedstrijd- en competitie » Verslagen » Mooie prestaties op de Spaarne Lente race 2023

Vanuit Groningen zijn zaterdag en zondag zes ploegen van de Hunze richting Haarlem vertrokken. Het is een prachtig zonnig weekend waar ook dit weekend de Hunze weer thuis komt met blik. Het was een spannende strijd voor zowel de Hunze viertjes als voor de dames 8.

Zaterdag behaalden Carlien, Trude, Annejet, Rosanne en Anneke (st.) een mooie derde plek behaald in het DMC klassement. Jesse, Jaap, Robbert, Peter en Hans (st.) zijn gestart in het Open club dubbelvier-met-veld en eindigden als vijfde in hun veld.

Zondag zijn er maar liefst drie dames vieren in actie gekomen in het Dames Club dubbelvier-met-veld:

Rianne, Nienke, Brigid, Emma en Ollie (st.) – 2e
Aline, Saskia, Sascha, Roos en Louis (st.) – 6e
Nynke, Ilse Russcher, Wietske Roorda, Yvonne en Klaas (st.) – 7e

Het veelbegeerde blik gaat uiteindelijk mee met de dames club 8 (Machteld, Cheryl, Anna, Eveline, Eva van Riel, Natascha, Nicolette, Anneke en Silke (st.)). Twee concurrenten werden tijdens de race ingehaald. En na een eindsprint gaan de dames met 16.33.2 over de finishlijn. Het levert een blik in het DMC8 veld op én een tweede plek in het eindklassement.

Het zonnige weekend werd afgesloten met plezier en trotse roeiers van alle Hunze ploegen !