Algemeen vaarverbod op zaterdag 4 mei vanaf 18:00 uur tot zonsondergang. In Nederland herdenken we dan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog in Europa en in Zuidoost-Azië en de slachtoffers van oorlogssituaties en vredesoperaties waarbij Nederland sindsdien betrokken was.

Er wordt niet meer gewerkt aan het vlot. Aan de havenzijde is een deel nog afgezet met lint. Dat wordt vandaag verwijderd nadat de lijm voldoende is uitgehard. Tot die tijd dat deel niet betreden s.v.p.

Successen voor Hunzeroeiers tijdens de Gyas-Hunzerace 2019

Home » Nieuws » Successen voor Hunzeroeiers tijdens de Gyas-Hunzerace 2019

Successen voor Hunzeroeiers tijdens de Gyas-Hunzerace 2019

Verschillende Hunzeroeiers in verschillende samenstelling trokken blik tijdens de Gyas-Hunzerace 2019. De C4 van de Jeugd onder de 18 jaar van Bram Veltman werd eerste. Dat gold ook voor de Nieuwe Leden Heren 2019 en de ploeg van Wouke Mollema (Meisjes onder de 18), Dolce Vita en Serieously Easy Rowing. Ook gingen veel Hunzeploegen er vandoor met de tweede plaats: de Dollies, De jeugdploeg van Mats van Slooten, de Nieuwe Leden Dames 2019 en Hanne Gietema in een combi van Hunze/Jason/Tubantia. De rest van de uitslagen valt hier te lezen. En of het niet genoeg was, heeft jeugdlid Mats van Slooten op zaterdag in zijn eentje op De Hunze twee uur lang met twee koekenpannen gelijktijdig pannenkoeken gebakken. Zonder keerspatel. That’s the spirit!
Hans Duut schoot maar liefst 149 foto’s van heat 3 en 4. Je kunt ze bekijken via deze link.
Sjoerd Boerhout maakte er ook een paar.