Noord-Willemskanaal: gestremd ter hoogte van de Julianabrug van vrijdag 11 november 2022 tot en met maandag 6 maart 2023.

Reitdiep: gestremd ter hoogte van de spoorbrug van maandag 21 november tot vrijdag 23 december 2022. Er wordt een zinker aangelegd. Uitzondering: vanaf vrijdag 2 december geldt een uitzondering voor de weekenden. Doorvaart is vrij vanaf vrijdag 16:00 uur tot en met zondag. Houd rekening met werkschepen.

100 jaar Groninger sporticonen

Home » Nieuws » 100 jaar Groninger sporticonen

Tijdens de sportzomer is er in het Forum een fotopresentatie te zien met tien Groninger sporticonen uit verleden en heden, waaronder ons eigen erelid Lien Veenstra. In de gevarieerde top tien zijn verder onder andere Ronald Koeman, Marianne Timmer en Arjen Robben te zien. De fototentoonstelling is gratis toegankelijk in het Groninger Forum.

https://forum.nl/nl/fotopresentatie-groninger-sporticonen

Tegelijk met de opening van de fototentoonstelling is er een boek gepresenteerd over 100 jaar Topsport in stad, over de Groninger topsport van 1920 tot 2020. Daarin ook aandacht voor (Hunze)roeiers, waaronder Annemiek de Haan en de zussen Hellemans.

https://platform.forum.nl/nl/boekpresentatie-100-jaar-topsport-in-stad