29 juni: doop 4x+ met pizzaparty!

Home » Nieuws » 29 juni: doop 4x+ met pizzaparty!

29 juni: doop 4x+ met pizzaparty!

Het bestuur heeft het grote genoegen leden en donateurs uit te nodigen voor de doop van een 4x+, én een pizzaparty op zaterdag 29 juni 2024. Wij ontvangen jullie graag vanaf 16:30. De botendoop vindt plaats om(streeks) 17:00, de avond zal feestelijk worden voortgezet met de grote Hunze Pizzaparty. Mobiele pizzabakker Giorgio zal vanaf 18.00 uur in zijn houtoven pizza’s gaan bakken en de feestcommissie zal zorgen voor een saladebuffet. De avond zal nog een extra feestelijk tintje krijgen omdat we onze nationale jeugdkampioenen zullen huldigen voor hun prachtige prestaties:

  • Noor, M16 1x;
  • Simon en Wouter, combi J18 8+ (De Hunze/ARC/Willem III/Viking) en
  • Lotte, combi M16 4x (De Hunze/Gouda/Iris/Hemus).

We hopen dat er zoveel mogelijk leden zullen komen om met elkaar dit feest te vieren! Omdat de pizzabakker wel van tevoren een indicatie moet hebben van de hoeveelheden die hij moet bakken kun je je aanmelden tot en met dinsdag 25 juni. Bijgaand vind je het opgaveformulier om mee te doen met de Pizzaparty. Voor de botendoop en de borrel hoef je je niet op te geven. Op het formulier kun je een keuze maken tussen een vegetarische pizza of een pizza met vlees. De kosten voor het eten zijn € 15 voor niet-jeugdleden en € 10 voor jeugdleden. De kosten worden achteraf via facturatie in rekening gebracht. We hopen op een grote opkomst!

Vanaf 16:30 zal er een vaarverbod gelden, het vlot is dan niet-toegankelijk voor roeiers. Tussen 16:30 en 17:30 is het evenmin mogelijk om gebruik te maken van de gym.