Let op: momenteel is de waterstand verhoogd. Wees bijzonder voorzichtig bij onderdoorvaart van bruggen.

Schuitendiep, ter hoogte van Turfsingel 45; in verband met werkzaamheden oponthoud op weekdagen van 07:00 tot 17:00 van:
– ma. 8 juli t/m vr. 2 augustus 2024 en
– ma. 2 september t/m 13 september 2024 (Rijkswaterstaat.2024.04263.0).

Meld je aan voor het winterspitsrooster, dat kan tot 31 oktober

Home » Nieuws » Meld je aan voor het winterspitsrooster, dat kan tot 31 oktober

Aanmelden winterspitsrooster 2021/2022

Gedurende de wintertijd wordt er door de meeste Hunzeleden vooral in het weekend geroeid en doordeweeks gebruik gemaakt van de ergometers. Om te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk kan roeien en ergometeren wordt er een winterpsitsrooster vastgesteld.

Je kunt voor het winterspitsrooster opgeven op welke dag en tijd je welke boot als skiffeur of ploeg graag wilt gebruiken. Voor het roeien in de weekenden kun je op de zaterdag of zondag 1 aanvraag per skiffeur of ploeg indienen. Van ploegen waarvan bekend is dat ze alleen doordeweeks roeien, zal een toewijzing voor door de week vastgesteld worden.

Voor het ergometeren geldt er ook een maximum toewijzing van 1 ergometer per roeier voor maandag tot en met vrijdag. Voor de zaterdagen en zondagen wordt er voor het gebruik van de ergometers geen winterspitsrooster vastgesteld.

Per heden kun je je toewijzing in BIM alleen nog 3 dagen van te voren bevestigen. Vanaf 2 dagen van te voren vervalt je toewijzing in BIM, zodat boten en ergometers ook door andere leden ingeschreven kunnen worden.

Voorlopig wordt er geen ijsrooster vastgesteld. Mocht er een langere periode niet geroeid kunnen worden, dan zal dit voor het gebruik van de ergometers, alsnog uitgevraagd worden.

Het winterspitsrooster gaat in op zaterdag 6 november 2021 en eindigt op zondag 20 maart 2022. Aanmelden voor het winterspitsrooster kan tot en met zondag 31 oktober 2021 via het formulier hieronder.