Noord-Willemskanaal: gestremd ter hoogte van de Julianabrug van zaterdag 23 maart 2024 tot en met dinsdag 16 april 2024, vanwege de werkzaamheden voor de bouw van de nieuwe vaste brug. Er wordt 24/7 gewerkt. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

Update 16 april: Noord-Willemskanaal; van woensdag 17 april 2024 tot en met vrijdag 19 april 2024, is de doorvaart vrij van 16:00 tot een half uur na zonsondergang. Van 07:00 tot 16:00 wordt er gewerkt en is de doorvaart gestremd. Houd rekening met de aanwezigheid van een ponton ter hoogte van Gyas. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

Als we niet kunnen roeien gaan we toch 30 kilometer wandelen?

Home » Nieuws » Als we niet kunnen roeien gaan we toch 30 kilometer wandelen?

Als we niet kunnen roeien gaan we toch 30 kilometer wandelen?

Vorig jaar augustus zijn Hunzeleden Juul Huitema, Iris Vergeer, Esther Swankhuisen en Sophie Lindemann begonnen met roeien bij onze vereniging. Omdat ze op dit moment niet in een 4+ kunnen trainen, zijn ze op zoek gegaan naar andere manieren om samen in beweging te blijven. Wandelen is iets wat ze graag doen en nu hebben ze zich ingeschreven voor de Hartstocht. Op 10 april  gaan ze 30 kilometer wandelen om geld op te halen voor de Hartstichting. Via deze link vind je de groepspagina met meer informatie, updates en de optie om te doneren.

Wat doe jij om fit te blijven? Of hoe heeft corona jouw leven veranderd? Als je jouw verhaal wilt delen stuur dan een berichtje, liefst met foto, naar de redactie en wij plaatsen het op de website.