Van maandag 3 tot en met dinsdag 11 oktober 2022 staat de Trompbrug open voor de scheepvaart. Er zijn geen scheepvaartseinen aanwezig.

Op 12, 14, 19, 20 en 21 oktober is het Verbindingskanaal gestremd ter hoogte van de Trompbrug. Scheepvaartpassage is mogelijk tussen 12:00-12:30 uur, daarvoor dient een afspraak gemaakt te worden via telefoonnummer 050-3188500.

Van maandag 3 tot en met zondag 23 oktober 2022 is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Onder voorbehoud, de definitieve planning is nog niet bekend: van maandag 31 oktober tot en met zondag 20 november is het Noord-Willemskanaal gestremd ter hoogte van de Julianabrug.

Als we niet kunnen roeien gaan we toch 30 kilometer wandelen?

Home » Nieuws » Als we niet kunnen roeien gaan we toch 30 kilometer wandelen?

Als we niet kunnen roeien gaan we toch 30 kilometer wandelen?

Vorig jaar augustus zijn Hunzeleden Juul Huitema, Iris Vergeer, Esther Swankhuisen en Sophie Lindemann begonnen met roeien bij onze vereniging. Omdat ze op dit moment niet in een 4+ kunnen trainen, zijn ze op zoek gegaan naar andere manieren om samen in beweging te blijven. Wandelen is iets wat ze graag doen en nu hebben ze zich ingeschreven voor de Hartstocht. Op 10 april  gaan ze 30 kilometer wandelen om geld op te halen voor de Hartstichting. Via deze link vind je de groepspagina met meer informatie, updates en de optie om te doneren.

Wat doe jij om fit te blijven? Of hoe heeft corona jouw leven veranderd? Als je jouw verhaal wilt delen stuur dan een berichtje, liefst met foto, naar de redactie en wij plaatsen het op de website.