Noord-Willemskanaal: gestremd ter hoogte van de Julianabrug van zaterdag 23 maart 2024 tot en met dinsdag 16 april 2024, vanwege de werkzaamheden voor de bouw van de nieuwe vaste brug. Er wordt 24/7 gewerkt. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

Update 16 april: Noord-Willemskanaal; van woensdag 17 april 2024 tot en met vrijdag 19 april 2024, is de doorvaart vrij van 16:00 tot een half uur na zonsondergang. Van 07:00 tot 16:00 wordt er gewerkt en is de doorvaart gestremd. Houd rekening met de aanwezigheid van een ponton ter hoogte van Gyas. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

Barslecht was keigoed

Home » Nieuws » Barslecht was keigoed

Op vrijdagavond 2 november 2018 was het dan zover: de enige echte Hunze Pubquiz! Vijf teams streden om de felbegeerde glazen Hunzemokken. Zoals het pubquizzen betaamt, ging het er fel aan toe, want zelfs een half punt kon de overwinning kosten. Het was gedurende de hele avond een nek-aan-nek race aan de top tussen team 50+ en Barslecht. Waar laatst genoemde uiteindelijk met de overwinning aan de haal ging door een iets betere muziekronde.
Na afloop werd de vrede weer gesloten en werden vragen, mogelijke antwoorden en diverse puntenscenario’s nog tot laat op de avond geanalyseerd.