Noord-Willemskanaal: gestremd ter hoogte van de Julianabrug van zaterdag 23 maart 2024 tot en met dinsdag 16 april 2024, vanwege de werkzaamheden voor de bouw van de nieuwe vaste brug. Er wordt 24/7 gewerkt. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

Update 16 april: Noord-Willemskanaal; van woensdag 17 april 2024 tot en met vrijdag 19 april 2024, is de doorvaart vrij van 16:00 tot een half uur na zonsondergang. Van 07:00 tot 16:00 wordt er gewerkt en is de doorvaart gestremd. Houd rekening met de aanwezigheid van een ponton ter hoogte van Gyas. Uitzonderingen worden op deze plaats meegedeeld.

Besluit verbouw op Algemene ledenvergadering 7 juni

Home » Nieuws » Besluit verbouw op Algemene ledenvergadering 7 juni

Het besluit om de verbouwing van het clubhuis definitief wel of niet door te laten gaan, valt de eerstvolgende algemene ledenvergadering. Het vergt nog de nodige voorbereiding, niet alles is rond op dit moment. Maar de voorkeur is om voor de zomerperiode een ja of nee van de leden te krijgen voor – de financiering van – de verbouw. Anders valt het besluit zo laat in het jaar.
Geprobeerd werd de Algemene Vergadering te houden op 24 mei, maar op dat moment is er nog onvoldoende duidelijkheid over financieringsmogelijkheden. Daarom is de eerstvolgende Algemene Vergadering hierover gepland op woensdagavond 7 juni a.s. Omdat er pas op 31 mei 2017 bericht van de gemeente verwacht wordt, wordt de te bespreken notitie voor de AV daarna  verstuurd aan alle (ere)leden.