Blik op de 50e Heineken Roeivierkamp

Home » Nieuws » Blik op de 50e Heineken Roeivierkamp

Blik op de 50e Heineken Roeivierkamp

Afgelopen weekend werd op de Amstel met mooi lenteweer de 50e Heineken Roeivierkamp verroeid. Op deze wedstrijd starten de deelnemers verschillende afstanden: sprinten over 250 meter en de lange afstanden van 2,5 km en 5 km. Afhankelijk van het veld en/of het resultaat wordt afsluitend nog 750 meter geroeid. In totaal zaten in 8 verschillende boten Hunze leden die meededen in een 4* of 8+.

De dames van Pomenom bestaande uit Nienke & Nienke, Anna en Lisa gestuurd door Rebecca trokken blik in het veld dames masters A in de dubbelvier over de afstanden 250 meter, 2,5 km en 5 km. Na vele trainingskilometers in de afgelopen jaren een verdiende overwinning.

De Dollies zijn derde overall geworden en tweede in het DMB veld. Vooral de 5 kilometer was een enorme inhaalrace. Al met al zeer spectaculair. Ook verscheen De Hunzejeugd aan de start, deels in combinatieploegen. Een Hunze/Daventria-combi met Helena, Kris en als stuur Lotte heeft, samen met twee Daventria-roeisters, beslag gelegd op de tweede plaats, op drie afstanden: de 2,5 kilometer, de 250 meter en de 5 kilometer.

Alle resultaten zijn hier te vinden.

Komend weekend is de Head of the River op de Amstel over een afstand van 8 km, waar ook meerdere dubbelvieren en achten namens De Hunze aan de start verschijnen.